Leefstijlcoaching

BEHANDELINGEN
wellbeing (lifestyle, wellness advice)

Leefstijlcoaching is een traject waarbij je wordt ondersteund om veranderingen in je levensstijl aan te brengen. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid en de algehele levenskwaliteit. Tijdens een sessie werken we aan het aanpakken van specifieke gezondheidsproblemen of het verbeteren van je algehele gezondheid en welzijn.

Samen stellen we een specifiek plan op en werk je aan het implementeren van veranderingen in je levensstijl, zoals het aanpassen van je dieet, het verhogen van fysieke activiteit, verminderen van stress en het ontwikkelen van gezonde gewoonten. Het doel is om jou te helpen bij het verkrijgen van een gezonde levensstijl die bijdraagt aan het realiseren van jouw persoonlijke doelen.

”Marije is een empathische therapeut, die goed met je meedenkt. Ze is een sparringpartner. Je voelt je gauw op je gemak bij haar. Mindfulness was nieuw voor me, maar dit heb ik nu helemaal geïntegreerd in mijn leven.”
Milou W.
”Dankzij EMDR-therapie bij Marije kon ik mijn trauma's verwerken. In een veilige en vertrouwde omgeving durfde ik mezelf open te stellen, wat leidde tot bevrijding van mijn behandeld gebied. Het is nu een gewone herinnering geworden.”
Kees N.
"Met behulp vam EMDR-therapie bij Marije heb ik mijn trauma's uit mijn onveilige jeugd kunnen verwerken. In slechts een half jaar tijd heb ik meer vooruitgang geboekt dan jarenlang met andere therapieën. Marije is warm, deskundig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Het leven voelt nu lichter en ik ben grotendeels bevrijd van schaamte en schuldgevoelens."
Karlijn B.