ACT

BEHANDELINGEN
acceptance _ commitment therapy (ACT)

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een effectieve behandelmethode die gericht is op het vergroten van mentale flexibiliteit en veerkracht. Bij ACT staat het accepteren van jouw klachten en het leven volgens jouw persoonlijke waarden centraal.

ACT helpt bij het verminderen van lijden door het accepteren van onvermijdelijke gedachten en gevoelens, in plaats van ze te onderdrukken of te veranderen. Het richt zich op het bevorderen van zelfacceptatie en het ontwikkelen van een duidelijk levensdoel, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is in jouw leven. ACT maakt gebruik van verschillende technieken, waaronder mindfulness, onderzoek naar gedachten en het richten op betekenisvolle waarden.

Deze therapie kan bijdragen aan het verminderen van klachten zoals angst, depressie, chronische pijn en stress. Ontdek de kracht van ACT en versterk jouw mentale veerkracht voor een vervullend leven. Neem vandaag nog de eerste stap naar een positieve verandering.

”Marije is een empathische therapeut, die goed met je meedenkt. Ze is een sparringpartner. Je voelt je gauw op je gemak bij haar. Mindfulness was nieuw voor me, maar dit heb ik nu helemaal geïntegreerd in mijn leven.”
Milou W.
”Dankzij EMDR-therapie bij Marije kon ik mijn trauma's verwerken. In een veilige en vertrouwde omgeving durfde ik mezelf open te stellen, wat leidde tot bevrijding van mijn behandeld gebied. Het is nu een gewone herinnering geworden.”
Kees N.
"Met behulp vam EMDR-therapie bij Marije heb ik mijn trauma's uit mijn onveilige jeugd kunnen verwerken. In slechts een half jaar tijd heb ik meer vooruitgang geboekt dan jarenlang met andere therapieën. Marije is warm, deskundig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Het leven voelt nu lichter en ik ben grotendeels bevrijd van schaamte en schuldgevoelens."
Karlijn B.